Phone

+31655130058

For more information

info@beautydenhaag.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 10AM - 22PM

Bij BeautyDenHaag kun je terecht voor Shiatsu-therapie en ontspanningsmassages

Shiatsu Therapie

Sander Huijding is eind jaren ’90 opgeleid als HBO-verpleegkundige en is nog altijd BIG-geregistreerd. Na een aantal jaren in diverse zorginstellingen gewerkt te hebben heeft hij aan de Erasmus Universiteit de Master opleiding Zorgmanagement afgerond. Op dit moment is hij werkzaam als leidinggevende van de Thuiszorgafdelingen van een grote VVT instelling in de Haagse regio. Naast zijn werkzaamheden in de zorg is Sander altijd heel sportief geweest. Hij heeft zich bekwaamd in verschillende vechtsporten waaronder judo (4e dan) en jiu-jitsu (5e dan). Al meer dan 25 jaar geeft hij les in deze sporten en heeft hij voor zowel judo als jiu-jitsu meerdere erkende leraren diploma’s. Elke week geeft hij nog meerdere lessen. Naast de vechtsport is Sander een actief crossfit beoefenaar.

Enkele jaren geleden is Sander zich gaan verdiepen in de Traditionele Chinese Geneeskunst en is hij gestart met de opleiding tot Shiatsu therapeut. Op dit moment bevindt hij zich in de afrondende fase van deze opleiding. San-do Shiatsu is de naam die Sander aan zijn werkwijze heeft geven. San betekent “3” en Do betekent “weg”. De “3” staat voor de 3 doelstelling die Sander als thearpeut heeft:

  1. Behandelen van klachten
  2. Bieden van ontspanning
  3. Verbeteren van de gezondheid en daarmee het gevoel van geluk

De “weg” is de manier waarop deze doelstelling bereikt kunnen worden, in dit geval middels Shiatsu. Sander is getrouwd en heeft twee dochters in de tienerjaren

Shiatsu Therapie 45 min € 50

Shiatsu Therapie 60 min € 65

Ontspanningsmassage

Reena en Esmeralda zijn instinctieve masseurs, zij zorgen voor een ontspannen en/of stevige massage met mild geurende en minerale olien.

Ontspanningsmassage 30 min € 30
Ontspanningsmassage 45 min € 45
Ontspanningsmassage 60 min € 60

Daarnaast biedt BeautyDenHaag ook traditionele indiase hoofdmassages aan. Indiase hoofdmassages worden met veel olie in het haar gedaan. De olie is speciaal ontwikkeld om ook te fungeren als masker. Laat deze dus in het haar gedurende de dag.

De meest efficiente massage die er bestaat is een bindweefselmassage. Onderhuidse verklevingen worden losgemaakt en de collageenaanmaak wordt gestimuleerd. Een bindweefselmassage wordt gedaan in combinatie met een hoogwaardig hyaluronserum om het effect te versterken.

Indiase hoofdmassage 30 min € 40
Bindweefselmassage gezicht 30 min icm serum

Kuurverband, 6 x 30 min

€ 40

€ 200

Massage aan huis 60 min, in de regio Den Haag uitsluitend voor vrouwen € 90