Phone

+31655130058

For more information

info@beautydenhaag.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 10AM - 22PM

3D HIFU facelift bij BeautyDenHaag

Wilt u graag een facelift, maar liever geen chirurgische ingreep? Met 3D HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) worden de diepere huidlagen gestimuleerd aan de hand van meerdere energiepulsen. Dit bevordert de natuurlijke aanmaak van collageen en zorgt voor een zichtbare verstrakking van de huid. Er is slechts één behandeling van hooguit een uur nodig voor een direct resultaat. Na 3 tot 6 maanden heeft u een zichtbaar verbeterde huidconditie en is uw huid frisser en oogt u jonger. U kunt ongeveer een jaar van het resultaat (na)genieten. En dat allemaal zonder chirurgie… In Amerika en Europa is 3D HIFU inmiddels een grote hit!

Hoe werkt 3D HIFU?

De HIFU raakt drie lagen: de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag (ook wel de SMAS-laag* genoemd). Thermische energie verwarmt het weefsel en stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid tot maanden na de behandeling. Zo wordt de huid langzaam gelift en dankzij het langdurig effect ontstaat een nieuwe huidstructuur. Deze techniek is zonder veel risico en laat de oppervlakte van uw huid onbeschadigd.

*De SMAS-laag (Superficial Musculo-aponeurotic System) is het weefsel dat chirurgen straktrekken bij een facelift.

Behandelingen en prijzen

  • Rimpellijn € 99
  • Fronslijnen € 149
  • Onderkin en kaaklijn € 299
  • Wangen € 199
  • Voorhoofd € 149
  • Kraaienpootjes € 99
  • Compleet gezicht € 499

Welk resultaat kunt u verwachten?

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na circa 2 à 3 maanden. Tot na 6 maanden kunt u nog verbeteringen constateren en het resultaat blijft tot ongeveer een jaar na de behandeling duidelijk zichtbaar. De huidstructuur wordt gladder, de poriën fijner en de huid steviger, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt.

Wat is het voordeel van HIFU?

Dankzij HIFU is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en vrijwel pijnloos mogelijk. HIFU geeft snel resultaat, zonder nadelige effecten. Er is geen downtime, dat betekent dat je gelijk door kan met je dagelijkse bezigheden!

Wanneer is HIFU niet geschikt?

HIFU therapie is niet geschikt voor mensen die onlangs zijn behandeld met botox of fillers. Ook wordt de behandeling niet gedaan tijdens zwangerschap, bij stollingsstoornissen, ernstige hartritmestoornissen, immuunsysteemstoornissen, allergieën en hart-, lever- en nierinsufficiëntie.

Afspraak maken

De 3D HIFU therapie wordt vanaf februari 2020 aangeboden. Als u alvast een afspraak wilt inplannen, dan kan dat via www.beautydenhaag.nl. Bij overige vragen kunt u contact opnemen via 0655130058 of e-mail info@beautydenhaag.nl. Voorafgaand aan de behandeling wordt een intake gedaan, geheel kosteloos en vrijblijvend.