Phone

+31655130058

For more information

info@beautydenhaag.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 10AM - 22PM

Waxing With Lycon Wax en Wax van Clean and Easy

Lycon Brazilian en Braxilian Wax van Clean and Easy is voor dames en heren. De behandeling wordt in een professionele salon uitgevoerd onder hygienische omstandigheden. BeautyDenHaag staat bekend om een professionele aanpak. Afhankelijk van je huidtype en je haartype bepaalt de behandelaar of er moet worden gewerkt met Clean and Easy of Lycon. Zowel de producten van Clean and Easy als de produkten van Lycon beschermen de huid met goede voorbehandelingsprodukten en verzorgende nabehandelingsprodukten.

Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg! De haartjes worden steeds zachter en dunner en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven. Bovendien wordt je huid er superzacht van en voel je je schoon en fris. Lycon wax bestaat uit de mooiste natuurlijke harsen en bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerlekkerste wax waarmee je zelfs de korste en stugste haren snel en effectief mee kunt waxen (1mm!) Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

brazilianWax

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Eerst word je huid ontsmet en wordt er een dun laagje olie opgebracht. Dit zorgt ervoor dat de wax alleen aan het haar kleeft en niet aan je huid. De wax wordt opgebracht met een spatel en vervolgens met een snelle handbeweging eraf gehaald. Bij de reguliere brazilian wax blijft er alleen een smal streepje haar achter op de venusheuvel. Haar rond en op de schaamlippen en tussen de billen wordt weggehaald. Na de behandeling wordt de huid nabehandeld met een kalmerende crème.

Doet het pijn?
Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de wax wordt weggetrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Je kunt een (of twee) paracetamol innemen tenminste 20 minuten voordat je komt voor de afspraak.

Hygiene?
Wij vinden het belangrijk dat de behandeling hygienisch gebeurt. Daarom worden de spatels om wax op jouw huid aan te brengen maar een keer gebruikt. Wij werken altijd met handschoenen en een mondkapje op en aan en alles wat met de huid van een klant in aanraking komt, gooien we na de behandeling weg. Dus alles wat jouw huid aanraakt, is schoon!

Wanneer Waxen?
Je kunt je laten waxen als de haren ongeveer 2 mm zijn. Gemiddeld wordt de behandeling na 4 tot 5 weken herhaald.

Wanneer kan ik me niet laten waxen?
Wax niet als je medicijnen slikt die de gevoeligheid van de huid beinvloeden zoals Rouaccutane, Tetracyline of Glucolic Acid. Stel ons op de hoogte als je diabetes hebt, een huidallergie of chemotherapie/radiotherapie hebt ondergaan. Laat het ons ook weten als je een ziekte hebt waardoor je immuunsysteem wordt aangetast. Wax zeker niet als je denkt dat je een schimmelinfectie hebt.

Wel doen:

 • Wax met regelmaat voor een optimaal resultaat. Kom afhankelijk van jouw haargroei 3 tot 6 weken na je vorige afspraak terug. Je haar moet ten minte 2 mm lang zijn.
 • Scrub vanaf 7 dagen na de behandeling de huid 2 keer per week om de huid zacht en glad te houden en ingegroeide haren te voorkomen.
 • Neem als je heel gevoelig bent 20 minuten voor de behandeling een paracetamol.
 • Als je ongesteld bent kun je gewoon komen, gebruik een tampon en stop het touwtje weg zodat deze niet in de wax kan komen.
 • Kom schoon en neem het liefst een douche voor de behandeling, trek schone kleren aan zodat je je voor en na de behandeling prettig voelt en schoon.
 • Gebruik als je binnen 24 uur in de zon gaat, een goed zonneproduct met een hoge beschermingsfactor!

Niet doen de eerste 24 uur na het waxen:

 • Neem geen heet bad of hete douche.
 • Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
 • Draag geen strakke of niet-ademende kleding.
 • Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.
 • Raak de gewaxte huid niet aan met vieze vingers.
 • Ga niet meteen naar de sportschool na de behandeling, de kans is groot dat door de warmte en het vocht alsnog irritaties ontstaan.
 • Niet scrubben binnen drie dagen na het waxen.
 • Maak geen afspraak vlak voor of tijdens je menstruatie als je dan extra gevoelig bent. In andere gevallen kan je gewoon een afspraak inplannen. Meiden onder elkaar!
 • Scheer je haar nooit tussen je waxafspraken door. Dit verstoort de ontharingscyclus!

Bij BeautyDenHaag ben je in goede handen en voel je je snel op je gemak. Inmiddels is de Brazilian Wax van BeautyDenHaag is een van de meest geboekte behandelingen

Voor de prijs klikt u hier, voor het boeken van een afspraak klikt u hier

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.