Phone

+31655130058

For more information

info@beautydenhaag.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 10AM - 22PM


Voetreflexologie, wat is dat?
Het hele lichaam weerspiegelt zich in de voeten. Door reflexzones te masseren wordt in het bijbehorende deel van het lichaam de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend mechanisme geharmoniseerd. Dit leidt tot een betere gezondheid en geeft ontspanning aan lichaam en geest.
 
Ontspanningsmassage
Voetreflexmassage ontspant lichaam en geest, laat de energie beter stromen, zorgt voor vitaliteit, geeft rust en bevordert de gezondheid. Om praktijkervaring op te doen is het de bedoeling dat ik 20 personen een ontspannende voetmassage geef. Bij deze massage worden ook de onderbenen tot en met de knie meegenomen. De ontspanningsmassage is, zoals het woord al zegt, puur ter ontspanning.
 
De opleiding

VoetreflexPlus van Total Health leert studenten zowel de Westerse als de authentieke Chinese voetreflexmassagetechnieken. De combinatie van beide is zeer effectief. De Westerse vorm van voetreflex bestaat sinds 150 jaar. Men behandelt hier uitsluitend de voeten en gebruikt een speciale duimtechniek waardoor de zones zeer nauwkeurig behandeld kunnen worden. In China wordt al 4000 jaar voetreflex toegepast. Zij hebben een glijdende massagetechniek ontwikkeld waarbij ze hun lichaamsbeweging gebruiken om druk uit te oefenen. Bovendien masseren ze naast de reflexzones op de voeten ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieën.

Mijn naam is Samira en ik kom vanaf november stage lopen bij @beautydenhaag. Wat ga ik doen? Je kunt bij mij terecht voor een ontspannende voetreflexmassage van ongeveer 40 minuten. De stage is een onderdeel van de opleiding VoetreflexPlus die ik volg bij Total Health. Sommigen van jullie denken nu vast: ‘ieuwl, voeten…’ Ik vind het juist mega interessant, want wist je dat je hele lichaam is gereflecteerd op je voeten?! Anyway, ben je geïnteresseerd of gewoon toe aan wat ontspanning, kom dan langs bij de vestiging in @westvlietdh. Ik ben er te vinden op woensdagen van 13:00 – 16:30 uur. De eerste 20 klanten betalen slechts €10, daarna kost het je €15. Zorg dus dat je er snel bij bent!

Hi there!