Phone

+31655130058

For more information

info@beautydenhaag.nl

Opening Hours

Mon - Fri: 10AM - 22PM

Welkom op de website van BeautyDenHaag!

BeautyDenHaag is opgericht in november 2012. Ze was toen nog gevestigd in Bezuidenhout. Daarna opende zij haar deuren in Bezuidenhout en was BDH tevens oprichter van een netwerkorganisatie genaamd Knapzak&Co, om de ondernemers van Bezuidenhout te verbinden. In 2016 is de salon verhuisd naar de Veenweg 128, Den Haag-Leidschenveen. De salon wordt geleid door allround schoonheidsspecialiste, huidspecialist en visagiste Reena Poeran. Inmiddels werkt BDH samen met een nagelstyliste, pedicure en een voormalig fysiotherapeut die nu met meer plezier massages geeft, een visagiste en een team van opgeleide schoonheidsspecialisten.

U kunt terecht bij BeautyDenHaag terecht voor verzorgende schoonheidsbehandelingen en waxbehandelingen aan gezicht en lichaam. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van de producten van Dermaprime en Lycon Wax. Daarnaast is BeautyDenHaag ook gespecialiseerd in wenkbrauwen vormen en shapen middels hars, touw of pincet en het behandelen van vergroeiingen en onzuiverheden door middel van electrolyse en diathermie. BeautyDenHaag staat bekend om haar nauwkeurigheid en oog voor detail. Geen enkele onzuiverheid of oneffenheid is onbesproken en u voelt zich snel op uw gemak. Daarnaast breidt BeautyDenHaag het aanbod uit door huidverbeteringstechnieken met de dermapen en plasmapen aan te bieden en de hyaluronpen voor het opvullen van de lippen en fijne lijntjes! Hoe spannend….Binnenkort meer!

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact op. 0655130058. De online agenda en website worden vernieuwd, voorlopig kunt u de afspraak plannen via whatsapp.

Hygiëne, rust, passie en vertrouwen zijn kernwoorden van onze visie. Door ons onderzoek in de wereld van de schoonheidsproducten, apparatuur en behandelingen hebben we een compleet aanbod opgezet, mede gebaseerd op onze kennis en kunde.

Met de warme schoonheidsgroeten van,

Team BeautyDenHaag

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.