Over

 

Welkom op de website van BeautyDenHaag!

BeautyDenHaag was sinds november 2012 gevestigd in Bezuidenhout. Inmiddels is de salon verhuisd naar de Veenweg 128, Den Haag-Leidschenveen. Een prachtige nieuwe salon die ruikt naar het hout waarvan deze is gemaakt, een echt wellness gevoel! De salon wordt geleid door allround schoonheidsspecialiste en visagiste Reena Poeran. Inmiddels werkt BDH samen met een nagelstyliste, pedicurem en een voormalig fysiotherapeut die nu met meer plezier massages geeft, een shiatsutherapeut, een visagiste en een team van opgeleide schoonheidsspecialiste. Mooi en compleet team dus!

U kunt terecht bij BeautyDenHaag terecht voor verzorgende schoonheidsbehandelingen en waxbehandelingen aan gezicht en lichaam. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van de producten van Dermaprime en Lycon Wax. Daarnaast is BeautyDenHaag ook gespecialiseerd in wenkbrauwen vormen en shapen middels hars, touw of pincet en het behandelen van vergroeiingen en onzuiverheden door middel van electrolyse en diathermie. BeautyDenHaag staat bekend om haar nauwkeurigheid en oog voor detail. Geen enkele onzuiverheid is onbesproken en u voelt zich snel op uw gemak. Daarnaast breidt BeautyDenHaag het aanbod uit door huidverbeteringstechnieken met de dermapen, plasmapen aan te bieden en de hyaluronpen voor vollere lippen en fijne lijntjes! Hoe spannend. Binnenkort meer!

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

Hygiëne, rust, passie en vertrouwen zijn kernwoorden van onze visie. Door ons onderzoek in de wereld van de schoonheidsproducten, apparatuur en behandelingen hebben we een compleet aanbod opgezet, mede gebaseerd op onze kennis en kunde.

Met de warme schoonheidsgroeten van,

Team BeautyDenHaag

Over de eigenaresse en uw schoonheidsspecialist/visagist 
Reena Poeran. 40 jaar. Geboren en getogen te Den Haag. 4 kids. 
Dus waarom deze salon? Het begon allemaal met mijn grootste hobby en passie Visagie, welke zo bleek toen ik danste als bollywood-danseres op diverse culturele podia in Nederland. Inmiddels ben ik al 14 jaar bezig als visagiste. Zo heb de visagie verzorgd voor evenementen, modeshows, photoshoots, bruidjes, televisie en theatervoorstellingen alsook voor particulieren in de afgelopen jaren naast het opbouwen van mijn gezin en carrière. De opleiding tot schoonheidsspecialiste gaf de doorslag: nu kon ik allround iemand laten stralen van binnen en buiten en ook werken aan het onderhoud ervan. Met plezier naar mijn werk en veel voldoening uit de vele complimenten en waardering. Ik heb een opleiding voor dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd en allerlei trainingen en cursussen om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwe technieken!
 
Kom langs en ervaar zelf de professionaliteit en rust in mijn handen.
 
Reena Poeran
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.