Arrangementen voor vriendinnen en moeders met dochters!

Posted by on Sep 17, 2012 in nieuws | 0 comments

Nieuw bij BeautyDenHaag in samenwerking met ReBalans massage

Wij bieden nu ook diverse arrangementen aan:

Moeder-Dochter arrangement 90 euro p.p.

60 minuten Luxe facial bestaande uit een dubbele reiniging, peeling, masker, het verwijderen van onzuiverheden en een gezichtsmassage terwijl de ander geniet van een 60 minuten lichaamsmassage en daarna: Wisselen maar!  Duur 2,5 uur. 

Bij deze behandeling wordt gezorgd voor een drankje en een hapje. Ook wordt een badjas en een paar slippers ter beschikking gesteld. Een paar uur intens genieten van die bijzondere moeder/dochter band!


Vriendinnen arrangement 90 euro p.p.

60 minuten Luxe facial bestaande uit een dubbele reiniging, peeling, masker, epileren van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip en een gezichtsmassage terwijl de ander geniet van een 60 minuten lichaamsmassage! Duur 2,5 uur

Bij deze behandeling wordt gezorgd voor een drankje en een hapje. Ook wordt een badjas en een paar slippers ter beschikking gesteld. Lukt het jou niet te babbelen met je beste vriendin maar gewoon te genieten? In onze salon is er een gezellige ruimte waar je samen kunt wachten en kletsen wanneer je de oversteek maakt naar de volgende behandeling! Dat komt dus wel goed met dat babbelen 😉
 
Wij verwelkomen u graag in onze salon op de Juliana van Stolberglaan 294 te Den Haag. Wij adviseren u uiterlijk een week van tevoren een mail te sturen naar info@beautydenhaag.nl voor boekingen en informatie over deze arrangementen. Deze arrangementen kunnen op donderdag, vrijdag en zaterdag ingeboekt worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.