Steelwratjes, Pigmentvlekjes, Fibromen of Spinnaevi?

Posted by on Sep 23, 2012 in nieuws | 1 comment

Hebt u last van fibromen, steelwratjes, ouderdomsvlekjes of bloedblaasjes? BeautyDenHaag behandelt deze nu ook in de salon. Na de dermatologie-opleiding bij U-consultancy te hebben gevolgd heeft BeautyDenHaag meer inzicht in de vlekjes die voorkomen op uw lichaam. Door dit inzicht is het nu mogelijk te werken met de Spotaway. Niet alleen herkent uw schoonheidsspecialist vlekjes die nadere inspectie nodig hebben door uw huisarts of dermatoloog, ook kan de schoonheidsspecialist u gerust adviseren over deze plekjes en de toe te passen behandeling. Het meest prettig is dat de schoonheidsspecialist u ter plekke kan behandelen als het duidelijk is dat het om een bloedblaasje, fibroom of steelwratje gaat.

De SpotAway is een veilig middel om snel met HF wisselstroom uw huid te behandelen. Na een paar dagen valt de oneffenheid eraf of deze is ter plekke opgelost, dat is afhankelijk van uw klacht.

KOSTEN? 30 minuten = 50 euro. Dit is de gemiddelde duur van een behandeling om de meest lastige en zichtbare vlekken te verwijderen incl. voor- en nabehandeling.

behandeling met SpotAway

1 Comment

  1. Hallo, ik wil graag een afspraak maken om steelwratjes te verwijderen

Leave a Reply

Your email address will not be published.